Livsförändrande workshops

Aha-upplevelser som varar hela livet

Välkommen till en värld med inspirerade medarbetare, stabila ledare och lojala kunder.

Utforska nya sätt att ta er an framtidens utmaningar med  Tomas Lydahls insiktsfulla workshops. Är du trött på traditionella föreläsningar som ger dig en att-göra-lista och talar om för dig hur du ska tänka i varje situation? Då är det dags att upptäcka era medfödda inre resurser med Tomas Lydahl vid rodret.

Han skapar en inspirerande miljö där ni tillsammans samarbetar, diskuterar och går  in i kärnan av varje utmaning med glädje och inspiration, istället för med skyldigheter och frustration.

I Tomas föreläsningar handlar det inte om att bli tillsagd vad ni ska göra, utan tillsammans upptäcker ni nya insikter. Det handlar om att utnyttja kraften i gruppens dynamik, upptäcka en potential du inte visste att du hade, och agera utifrån de bästa versionerna av er själva. Varje deltagare går därifrån inte bara med inlärda koncept utan med handlingskraftiga insikter anpassade till sina unika förmågor. 

Välj Tomas Lydahls workshops och se dig själv börja övervinna utmaningar med det djup, äkthet och effektivitet som endast personlig insikt kan medföra. 

Boka er workshop idag och påbörja en resa där era nya insikter guidar er genom organisationens utmaningar. 

“Kunskap fyller sinnet, men insikter formar själen.

TOMAS LYDAHL

Våra föreläsningar och workshops

Skitkul på jobbet

I dagens dynamiska affärsmiljö är relationen mellan glada medarbetare och en
framgångsrik organisation viktigare än någonsin. Vi presenterar vår exklusiva workshop,
”Skitkul på jobbet” som får personalen att inse att sann arbetsglädje kommer inifrån dem själva.

WOW! – Så får dina kunder kunder att skryta om dig

I dagens digitala tidsålder är mun till mun-metoden starkare än någonsin. En supernöjd kund kan öka ditt varumärkes räckvidd exponentiellt, medan en missnöjd kund kan göra precis tvärtom. Tänk om ni konsekvent kunde överträffa era kunders förväntningar så mycket att de inte bara återvänder utan också blir ert bästa säljteam?

Välkommen till ”WOW! – Så får du dina kunder att skryta om dig!”, en workshop framtagen för att få era kunder att aktivt rekommendera er.

Ledarskap i flow – Konsten att leda i förändring och kaos

I vår snabbt föränderliga värld ställs organisationer ständigt inför oväntade förändringar och utmaningar. Mot denna bakgrund framträder ledare som är skickliga, smidiga samt motståndskraftiga, och guidar sina team med en stadig hand och en framåtblickande vision.

Välkommen till workshopen ”Ledarskap i flow – Konsten att leda i förändring och kaos”, en fördjupande upplevelse utformad för att utrusta ledare med den mentalitet och de verktyg som krävs för att navigera genom dessa krävande tider.

En arbetsplats utan stress eller press

Upptäck hemligheten till en mer harmonisk och produktiv arbetsplats med vår transformerande workshop: ”En arbetsplats utan stress eller press”. Lär er att navigera bort från stressfyllda vanor och in i en värld av lugn och effektivitet. Vi guidar er genom processen att omdefiniera stress och omvandla arbetsplatsen till en källa av styrka och motivation.

Släpp bromsen och sälj!

I dagens konkurrensintensiva marknad krävs det mer än bara goda säljkunskaper för att nå toppen. Vår inspirerande workshop ”Släpp bromsen och sälj!” är designad för att hjälpa er att bryta igenom mentala begränsningar och låsa upp era fulla säljpotential. Upptäck hur du kan omvandla ditt sätt att tänka, agera och sälja för att uppnå enastående resultat.

Så får du tiden att räcka till

I vår snabbföränderliga värld är din tid avgörande för både personlig framgång och arbetsmässig effektivitet. Boka vår unika workshop ”Så får du tiden att räcka till”, där vi avslöjar de osynliga tidstjuvarna som undgår din uppmärksamhet.

Att visa människor vägen är fantastiskt, men att se dem ’vakna upp’ är ovärderligt.

TOMAS LYDAHL