Skitkul på jobbet

Öka produktivitet med glädje

I dagens dynamiska affärsmiljö är relationen mellan glada medarbetare och en framgångsrik organisation viktigare än någonsin.

Vi presenterar vår exklusiva workshop, ”Skitkul på jobbet” som får personalen att inse att sann arbetsglädje kommer inifrån dem själva.

Tomas Lydahl – en framstående ledare med ett imponerande förflutet som tidigare VD för Sveriges näst bästa och Europas tredje bästa företag när det gäller arbetsglädje.

Han kommer att se till att de strategier och insikter som levereras är direkt relevanta för din organisations utmaningar.

Ni kommer att lära er hur ni skapar en arbetsmiljö som grundas på förtroende, samarbete och ömsesidig respekt. Tomas metodik säkerställer att anställda förstår att sann arbetsglädje kommer inifrån dem själva, vilket ger dem friheten att vara genuint glada, motiverade och djupt kopplade till sitt arbete och organisationens mission.

I denna workshop kommer deltagarna att:

  • Hur ni skapar en arbetsmiljö som grundas på förtroende, samarbete och ömsesidig respekt.

  • Förstå att sann arbetsglädje kommer inifrån dem själva, vilket ger dem friheten att vara genuint glada, motiverade även i utmanande situationer.

  • Göra en plan för hur ni skapar världens bästa arbetsplats tillsammans.

I framgångens melodi är det de glada tonerna från tillfredsställda anställda som får organisationer att blomstra.

TOMAS LYDAHL

Att anlita Tomas för att sätta igång våra planeringsdagar var en riktig vändpunkt. Vi märkte att vi arbetade med ökad effektivitet, entusiasm och en ny tro på vår väg framåt.

Jennie Enström, Kanslichef, Strängnäs kommun, Sweden