En arbetsplats utan stress eller press

Stress är faktiskt inte nödvändigt

Utforska möjligheten att skapa en arbetsplats fri från stress och press med vår banbrytande workshop ”En arbetsplats utan stress eller press”. Tomas Lydahl, en framstående ledare, författare till 15 böcker om inre välmående, och bevisligen en mästare på arbetsglädje, leder denna workshop med passion och insikt. Han guidar er genom att omdefiniera er upplevelse av stress på arbetsplatsen.

Tomas delar med sig av sin omfattande kunskap och personliga resa för att hjälpa er att förstå att stress är en psykologisk upplevelse, rotad i våra egna tankar och perceptioner. Genom åren har han väglett hundratals ledare och team från en känsla av tryck och påfrestning till ett tillstånd av lugn, fokus och produktivitet.

Denna workshop är nyckeln till att förvandla arbetsplatsens atmosfär, från en plats av press och stress till en källa av inspiration och motivation. Med Tomas strategier och verktyg kommer du att lära dig hur du kan skapa en miljö som andas förtroende, samarbete och ömsesidig respekt.

I denna workshop kommer deltagarna att: 

  • Upptäcka kraften i att omvärdera och omdefiniera stress och press på arbetsplatsen, förstå att dessa känslor är psykologiska upplevelser skapade av våra egna tankar.
  • Ta del av Tomas personliga resa och de lärdomar han dragit från sina många år som ledare och föreläsare, och se hur dessa insikter kan appliceras i den egna arbetsmiljön.
  • Lära sig att skapa en arbetsmiljö präglad av förtroende, samarbete och ömsesidig respekt, där varje medarbetare känner sig värderad och motiverad.

Välkommen till oöverträffad kundservice och låt Tomas Lydahl visa dig vägen till att göra varje kund till en hängiven säljare av era produkter och tjänster

“Genom att omfamna vår inre styrka och omdefiniera stressens roll, kan vi skapa en arbetsmiljö där välmående och framgång går hand i hand.”

TOMAS LYDAHL

 Tusen tack för en mycket inspirerande workshop som alla uppskattade det väldigt mycket! Alla var så trollbundna efteråt.

Catharina Holmström, VD, Tegelmäster