Personlig coachning

När du vill ta steget från vision till handling

I en tid då självständighet anses vara en styrka, finns det en genomgående myt: om vi söker vägledning signalerar det svaghet. Men tänk på världens främsta idrottare, VD:ar och innovatörer. Vad har de alla gemensamt? De inser det stora värdet av att ha en coach vid sin sida.

Att anlita Tomas som din coach handlar inte om att erkänna nederlag, det handlar om att släppa fram ditt bästa jag, i alla lägen. Det är en bekräftelse på att du innerst inne tror på din potential och är engagerad i att nå nya nivåer i livet.

Tomas erbjuder ett externt perspektiv som avslöjar dina påhittade mentala begränsningar och visar dina inre medfödda styrkor, samt skapar strategier skräddarsydda just för dig.

Överväg dessa anledningar:

  • Objektiv översikt: Ibland är vi för nära våra utmaningar för att se dem med klarhet. Tomas ger dig ovärderliga externa synvinklar och hjälper dig att navigera genom utmaningar med inspiration och glädje. 
  • Ansvar: Mål blir lättare att uppnå när du har någon vid din sida, som håller dig ansvarig och påminner dig om ditt varför.
  • Förmåga: Oavsett var du är i livet, finns det alltid utrymme att växa. Tomas introducerar nya verktyg och strategier och får dig att tar fram dina medfödda färdigheter du kanske inte ens visste att du hade.

Se inte personlig coaching som ett stöd, se det som en förstärkning. Även om det är sant att vi alla har de interna resurserna för att klara av livet, säkerställer Tomas att du inte bara klarar dig – utan att du blomstrar, utvecklas och maximerar varje möjlighet.

Varför resa ensam när du kan ha en betrodd guide som hjälper till att navigera genom livets äventyr? Låt Tomas vara ditt hemliga vapen på denna resa mot det du vill ha innerst inne.

 

“Tänk om livet verkligen är fantastiskt, men att du inte ser det.

TOMAS LYDAHL

Tomas, din inverkan på mig och min familj är omätbar. Tack vare dig står min familj enad, mina relationer blomstrar i förtroende, och det viktigaste av allt är att min dotter är tillbaka i mitt liv. Jag kan inte hitta ord som uttrycker djupet av min tacksamhet till dig.

Malin Sjunnesson, Mamma till Linnea, 15 år gammal.