Släpp bromsen och sälj

Konsten att eliminera mentala begränsningar

Välkommen till vår unika workshop ”Släpp bromsen och sälj!”, där vi dyker djupt in i vikten av säljarnas inre mindset och hur det påverkar organisationens försäljningsframgång. 

Under workshopen kommer Tomas att dela med sig av sina egna erfarenheter som Director of Sales för Marriott Hotels och hans insikter om hur påhittade mentala begränsningar kan hålla oss tillbaka från att nå vår fulla potential som säljare. Han kommer att visa er hur ni kan bryta igenom dessa barriärer, släppa loss er inre kraft och öka försäljningen.

Vi vet att försäljning kan vara en utmanande bransch, fylld med motgångar och osäkerhet. Men med rätt verktyg och mindset kan ni minimera dessa utmaningar och skapa framgång på era villkor.

Genom denna workshop kommer deltagarna att:

  • Lära sig att identifiera och övervinna de mentala blockeringar som hindrar dem från att nå sin fulla försäljningspotential.
  • Utforska hur ni tar fram ert positiva mindset och hur det kan transformera era säljprestationer.
  • Få konkreta strategier och verktyg för att öka sitt självförtroende, stärka sina relationer med kunder och få fler affärer.
  • Skapa en personlig handlingsplan för att omsätta insikterna från workshopen till verkliga resultat.

Boka in ”Släpp bromsen och sälj!” idag och ta det första steget mot en mer framgångsrik och ökad försäljning.

“Bakom varje framgångsrik organisation finns en armé av kunder som fick fantastiska upplevelser, vilket de berättar med glädje till andra”

TOMAS LYDAHL