Villkor
 

Senast uppdaterad: 2024-05-30

Tomas Lydahl AB, 559141-3207, är ett svenskt aktiebolag med registrerad adress Gökropsgatan 16, 281 49 Hässleholm och mail: tomas@tomaslydahl.se

Dessa köpe- och användarvillkor anger hur du får använda tjänsten. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa köpe- och användarvillkor och reserverar oss för felskrivningar och kontinuerliga uppdateringar.

Vid köp av onlinekurs och coachingsessioner

Bokningen är bindande när du samtycker och bekräftar avtalet som skickas över mail eller när du klickar hem en produkt via webbutiken. Tidsbokning av coachingsessioner görs via mail till tomas@tomaslydahl.se i överenskommelse med Tomas Lydahl. Avbokning måste ske senast 1 dag innan bokad tid via mail till tomas@tomaslydahl.se. I annat fall kan tillfället inte bokas om och anses förbrukat. Skulle Tomas Lydahl behöva boka av meddelas detta via mail och tillfället bokas om. Tomas Lydahl AB tillhandahåller kunskap och verktyg men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av coachingen. Varje klient står helt ansvarig för sin framgång och Tomas Lydahls uppgift som coach är att vara ett aktivt stöd längs vägen.

Ångerrätt

Vid köp som privatperson gäller LODA, lagen om distanshandel, och du har då 14 dagars ångerrätt från den dag du genomförde bokningen. Efter 14 dagar är bokningen bindande och återbetalas ej. Skicka ett mail till tomas@tomaslydahl.se för att utnyttja möjligheten till ångerrätten. Bokningen blir också bindande och återbetalas ej när onlinekursen tillhandahållits genom inloggningsuppgifter och/eller när coachingsessionerna påbörjats, även om det är inom 14 dagar från köpet.

Fakturor

Om en betalning är obetald inom två (2) dagar efter förfallodatum som anges på fakturan, kommer en påminnelseavgift på 60 SEK samt månadsavgift på 8 % att läggas på fakturan. Kunden är ansvarig för all inkassokostnad eller annan juridisk kostnad som är nödvändiga på grund av försenad eller utebliven betalning.

Personuppgifter och sekretess

Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Coachingsessionerna och den skriftliga coachingen mellan Tomas lydahl och klient är konfidentiella. Det innebär att Tomas Lydahl inte talar om det som tas upp i sessionerna och via mail mellan klient och honom inför andra. Tomas Lydahl kan komma att ta upp exempel från coachingsessioner i sociala medier för att lyfta vad sessionerna kan handla om men nämner aldrig namn på klienter och frågar alltid respektive klient i förväg om detta är okej innan det tas upp. Detta gäller även för tiden efter slutförd coaching.