Tomas visitkort

Jag tar aldrig in samma föreläsare två gånger, men Tomas är undantaget som bekräftar regeln. Med sin gedigna erfarenhet som grund är Tomas en mästare på att inspirera med hög relevans, en viktig ingrediens till att vi idag är Sveriges mest rekommenderade optiker.

Thomas Kusoffsky, CEO, Smarteyes International

Jag har lyssnat på många föreläsare men Tomas är utan tvekan den bästa!

Patrick Wiberg, Ägare, ICA Maxi

Jag hade svårt att koppla av. Känslan av stress och press var ständigt närvarande och det fanns alltid saker att fundera eller grubbla över.
Samtalen med Tomas gav mig energi och lyfte känslor, tankar och idéer inom mig som inte tidigare kommit fram.

Cecilia Dahlgren, CEO Hässleholm’s Dental Group

I min interaktion med dig, Tomas, blev det kristallklart att jag hade gått i fel riktning. Nu, ungefär sex månader efter vårt första möte, upplever jag många fler dagar fyllda med lugn, harmoni och en glädje som jag inte upplevt sedan jag var barn.

Jag är dig evigt tacksam.

René Wikström, CFO, Infosolutions

 

Tomas workshop ”Skitkul på jobbet” väckte både skratt och viktiga tankar kring arbetsglädje och hur man skapar en arbetsmiljö som alla trivs i. Hans inspirerande sätt att leverera budskapet var mycket uppskattat. Jag rekommenderar honom varmt till alla som vill att deras personal ska få en rejäl injektion med inspiration.

Åsa Lundgren, Gruppchef, Socialtjänsten, Nacka Kommun

 

Tomas Lydahls ”Skitkul på jobbet”-workshop, var en game-changer för vår avdelning! Tomas, en mästare på arbetsglädje och personlig utveckling, utrustade oss med verktyg och insikter för att öka arbetsglädjen på vår arbetsplats. Genom hans interaktiva sessioner upptäckte vi hur arbetsglädje börjar inifrån och hur vi kan skapa en positiv arbetskultur som består även i utmanande och krävande situationer. En oförglömlig workshop som jag varmt rekommenderar till alla organisationer.

Mattias Ingeboryd, Arbetschef, Treano Bygg

Att anlita Tomas för att sätta igång våra planeringsdagar var en riktig vändpunkt. Vi märkte att vi arbetade med ökad effektivitet, entusiasm och en ny tro på vår väg framåt.

Jennie Enström, Kanslichef, Strängnäs kommun, Sweden

Tusen tack för en mycket inspirerande workshop som alla uppskattade det väldigt mycket! Alla var så trollbundna efteråt.

Catharina Holmström, VD, Tegelmäster

Tomas, din inverkan på mig och min familj är omätbar. Tack vare dig står min familj enad, mina relationer blomstrar i förtroende, och det viktigaste av allt är att min dotter är tillbaka i mitt liv. Jag kan inte hitta ord som uttrycker djupet av min tacksamhet till dig.

Malin Sjunnesson, Mamma till Linnea 15 år

Innan jag fick möjligheten att samarbeta med Tomas så var det viktigaste att hinna med så mycket som möjligt, gärna den tuffa vägen som man lärt sig att det skall vara.

Idag efter samtal med Tomas blir det oftare affärer och jag har fått höra att jag är en behagligare medarbetare och människa. Idag lyssnar jag mer på mig själv och andra, jobbet utförs med harmoni och glädje. Tack Tomas!

Mathias Andersson, Marknadschef, Infosolutions

I vår bransch är skillnaden mellan framgång och misslyckande ofta att kunna behålla lugnet i de mest utmanande situationer. Det gäller givetvis under service, men är lika viktigt när det kommer till struktur och planering. Efter workshopen med Tomas har vi fått de verktyg vi behöver för att alltid hålla huvudet kallt och se till att vi agerar ur inspiration i stället för ur desperation. Jag kan varmt rekommendera Thomas som får personalen att utvecklas både professionellt och på det personliga planet. 

Michael Fogelqvist VD/Ägare KOL & Cocktails, Yoko, Pålsjö Krog, Restaurang Rya

telefon eller sms

skicka ett mail

eller hör av dig via våra sociala kanaler!

“Livet blir enkelt när vi slutar göra det så förbannat svårt”

TOMAS LYDAHL